Registrácia na bezplatný kurz je otvorená do 29.9.2024

Tvoj skok k odvážnej zmene

30.9. - 27.10.2024 (4 týždne)

Naučíš sa denne používať autogénny tréning, ktorým dokážeš takmer okamžite uvoľniť telo v stresovej situácii. Získaš doplňujúce metódy mentálnej práce so sebou, a tak získaš pokoj, stabilitu a väčšiu istotu v seba samú/samého.

Ako bonus spoznáš hi-tech novinky a technológie na domáce použitie, ktoré celý proces urýchlia.

Je čas začať urobiť prvý krok: získať kontrolu nad svojimi myšlienkami.

Kurz som navrhla tak, aby naštartoval alebo posilnil tvoju transformačnú cestu k tvojmu zrelšiemu Ja.

  • Zavedieš si do svojich každodenných rituálov autogénny tréning – naučíš sa, ako efektívne využiť túto techniku na posilnenie disciplíny, dôslednosti, sily a zdravých návykov.
  • Začneš používať denník, ktorý ti pomôže sledovať svoj pokrok a dopĺňať do tvojho informačného poľa užitočné fakty pre vedomie, čím ľahšie prekonáš krízové situácie.
  • Postupne sa naučíš jednoduché spôsoby, ako začať kontrolovať svoje myšlienky a rozpoznať a prekonať prekážky v myslení - mentálne bloky, ktoré ťa brzdia.
  • Počas kurzu sa zoznámiš s fascinujúcou kvantovou technológiou TimeWaver-Healy-MagHealy, ktorá harmonizuje a podporuje tvoje informačné pole. Dozvieš sa, akým štýlom dokáže tento proces podporiť tvoju vnútornú harmóniu a celkovú pohodu.

„My sami sme pánmi svojho osudu, kapitánmi svojej duše, lebo my všetci máme schopnosť kontrolovať svoje myšlienky.“ – N. Hill

PRE KOHO JE KURZ URČENÝ?

Kurz je vhodný pre každého,

  • kto túži nájsť funkčnú metódu rýchleho uvoľnenia tela (lebo uvoľnené telo je kľúčom ku zdraviu);
  • kto sa chce naučiť kontrolovať svoje myšlienky alebo kto hľadá netradičnú metódu osobného rozvoja;
  • je optimálny pre terapeutky, konzultantky a mentorky, ktoré potrebujú načerpať silu;
  • na účasť v kurze nie je potrebné vlastniť žiadnu špeciálnu technológiu alebo prístroj;
  • ak si už majiteľkou technológie Healy alebo MagHealy, vďaka kurzu dokážeš prehĺbiť svoje poznatky a skúsenosti, a získať nové nástroje na ich efektívne využitie. 

“Tvoj skok k odvážnej zmene” je bezplazný online kurz. V rámci kurzu však získaš možnosť zapojiť na živé online Otázky a odpovede na zoome.

Rozpis online živých stretnutí nájdeš vnútri kurzu.

Kedy kurz ZAČína?

Kurz sa koná v termíne  30.9. - 27.10.2024 (4 týždne).

AKÁ JE CENA KURZU?

Kurz je bezplatný, ale aby fungovala win-win výmena, pomôžeš mi tak, že 5x zašlem všetkým účastníkom kurzu krátky dotazník a ten mi pošleš vyplnený naspäť.

ZAREGISTRUJ SA a POŠLI, prosím, ĎALEJ

Prosím, prihlás sa a zdieľaj túto stránku s každým, o kom si myslíš, že by sa tiež rád zúčastnil.

OBSAH JEDNOTLIVÝCH MODULOV

MODUL 1

1. týždeň
Objav silu autogénneho tréningu – Naučíš sa, ako ti táto technika môže pomôcť zlepšiť každodenný život a prečo je dobré ju praktizovať každý deň. Spoznáš aj prácu s denníkom, ktorý ti pomôže pri identifikácii a riešení mentálnych blokov.

MODUL 2

2. týždeň
Pochopenie mapy blokov – Zistíš, aký význam má pochopenie tvojich prekážok v myslení, ohraničujúcich tvoj rast a ako s nimi pracovať. Pozrieš si inšpiratívne video o strachu a ako získať odvahu pracovať s ním.

MODUL 3

3. týždeň
Práca s identifikovanými blokmi – Začneme pracovať na prekonaní blokov, ktoré si už identifikovala. Objavíš, ako ti môže GPT chat pomôcť pri osobnom raste a zlepšiť tvoje sebavedomie.

MODUL 4

4. týždeň
Vytvorenie akčného plánu – V poslednom týždni si vypracuješ konkrétny akčný plán, ktorý ti pomôže pokračovať v práci s blokmi a dosiahnuť odvahu na ich prekonanie. Budeš vedieť, ako postupovať ďalej a získať trvalé výsledky.

BONUS VIDEÁ

priebežne
Technologické novinky. Každý týždeň ti ako bonus sprístupním zaujímavé video k technológii, ktorá ti na ceste dokáže výrazne pomôcť.

Čo o kurze povedali účastníci?

Som presvedčená, že ťa kurz posunie. A nielen preto, že si to myslím ja, ale preto, že to tak cítili účastníci, ktorí mi poslali vyplnenú spätnú väzbu.

TU SÚ PRIAMO ICH SLOVÁ...

Renátkin kurz "Tvoj skok k odvážnej zmene" považujem za najucelenejší návod na prácu s blokmi, aký som doteraz poznala. Poskytuje zrozumiteľné vysvetlenie fungovania blokov a zároveň aj nástroje k práci s nimi. Naučil ma orientovať sa v cykle fungovania bloku a pochopiť na akej úrovni sa v jednotlivých fázach bloky prejavujú. Autogeny tréning, ktorý je súčasťou kurzu, je podľa mňa najúčinnejší a najrýchlejší spôsob uvoľnenia tela, čo je základom pre ďalšiu prácu s náročnou situáciou vznikajúcou z bloku. V kurze som sa tiež dozvedela ako pri spracovaní blokov využívať prácu s denníkom a konečne mi jeho písanie dáva zmysel. Veľa informácií, ktoré na kurze zazneli som už mala, ale až týmto kurzom konečne do seba zapadli a začali dávať zmysluplný obraz. Ako z každého kurzu, aj z tohoto si každý poskladá vlastnú cestu, ale Renátka účastníkov na túto cestu vybaví praktickými radami a skúsenosťami. Predstavenie moderných informačných technologií a možnosť ich využitia v oblasti osobného rozvoja ma milo prekvapilo a bolo príjemným bonusom. Skvelou súčasťou kurzu sú aj online vysielania, kde je možné dostať okamžité odpovede na otázky, ktoré v priebehu kurzu prirodzene vznikajú. Renátka je úžasnou ľudskou bytosťou, ktorá dokáže každého človeka citlivo viesť k poznaniu. K informáciám z jej kurzu sa budem určite vracať aj v budúcnosti, pretože mi dávajú pevný základ pre ďalšiu prácu a praktické využitie v bežnom živote, a to napriek tomu, že sa jednalo o prvý beh kurzu, ktorý ešte v budúcnosti dozná určite mnoho vylepšení.
Eva, Slovensko
Celý kurz bol pre mňa veľkým prínosom. Tento kurz mi ukázal spôsob, akým si môžem skutočne zmeniť život.
Roman Ondrejka, SR
Sdělení je podávané srozumitelnou formou, jde o vědecky podložené informace, které fungují. Je tu nepřeberné množství možností pomoci pro ty co o to stojí. Je úžasné že vědci frekvence objevili a spolu s vámi šíří tato sdělení do světa.
účastníčka, ČR
Doporučila by som určite Renátkin kurz. Dozviete sa veľa o správnom dýchaní, uvoľňovacie techniky. Ako si vytvoriť šablóny na riešenie blokov pomocou ChatGPT. Spoznáte novú analýzu pomocou Healy - koučing analýzy. Všetko bolo krásne vypracované, prehľadné. Každý týždeň nám raz do týždňa na Zoome Renátka ešte dovysvetľovala to, čomu sme ešte nepochopili. Ďakujem, že som bola súčasťou tohto kurzu.
Andrea, Slovensko
V kurzu se naučíš hospodařit s časem, uvědomíš si své priority, ale také to že každý má svou cestu a také svůj čas dostat se k cíli. Nic není povinné a vše je na Tvém rozhodnutí. Můžeš se naučit pracovat se strachem a najít své vnitřní bloky, když budeš mít chuť a odvahu se do této práce na sobě ponořit. Můžeš vždy využít podporu Renaty a její schopnost rozebrat proč to či ono nejde, a co pro to udělat.
Kateřina, ČR
Tento kurz mi dal veľmi veľa. Naučila som sa uvolňovať telo v stresových situáciách, dokázať dostať sa nad problémy a riešiť ich z rozšíreného stavu vedomia, kde môžeme získať prístup k nekonečnému množstvu riešení. Naučila som sa, ako rozpúšťať emocionálne blokády, za čo som veľmi vďačná. Toto by sa mal naučiť každý. Prešla som v živote mnohými kurzami, ale tento bol fakt TOP. Ďakujem veľmi pekne Renka za Tvoju skvelú prácu a ochotu podeliť sa s nami o Tvoje vzácne vedomosti a znalosti.
Katka, Slovensko
Som nesmierne vďačná Renátke Polákovej za vynikajúco odvedenú prácu na zostavenie tohto kurzu, ktorý je každodenne obohacujúci novými nádhernými cvičeniami k duchovnému rastu a vyniknutiu naších skrytých potenciálov! Ďakujem
Mária, Slovensko
Velmi oceňuji vědomosti a široký záběr vědomostí Renaty, vše umí dobře přiblížit, vysvětlit a propojit s empatií k nám, účastníkům kurzu. Kurz mě podpořil v chuti a v motivaci dál na sobě pracovat, reflektovat svoje bloky a bod zlomu vnímat jako bod šance.
Irena, ČR
Urcite by som kurz odporučila. Vy ako prednašajúca ste perfektna. Viete to velmi dobre podať, nikdy som nepočula o autogennom treningu, teraz ho robim kazdy den, ked mi to cas dovoli aj dvakrat do dna. Po tomto treningu som uplne kludna. Urcite by som to odporučila priatelom. Riešenie blokov - strachu, uzkosti, rozplynutie zlych myslienok. Nemam healy pristroj ani meg healy, ale uz som o nich pocula este pred kurzom aj to bolo zaujimave blizsie info o nich.
Emília, SR
Naučila som sa ako zlepšiť techniku vykonávania autogénneho tréningu. Dôležitosť kontroly myšlienok a následného zapisovania do denníka. Naučila som sa že keď som rozčúlená z detí a som v emóciách, autogénny tréning je nástroj ako sa skľudniť. Taktiež tam boli zaujímavé informácie o technológii Healík, ktorá je veľmi zaujímavá.
Milada, Slovensko
Kurz odporúčam každému, kto sa nevie pohnúť z miesta, stagnuje. Urobiť ten 1. krok, odvážiť sa a vyjsť z komfortu a spýtať sa samej seba, čo najhoršie sa mi môže stať? Len tým, že vykročíš už meníš svoj život a môže ťa tam stretnúť niečo, čo ťa nakopne, stretneš niekoho...aj malý krôčik je stále viac, ako ostať na mieste, na ktorom sa trápiš. Tento kurz mi dal pokoj, naučila som sa zvládať ťažké situácie a ostať v kľude. Dal mi viac energie a chuti do života a rôzne uvedomenia, či nové informácie od Renátky a jej skúseností a vedomostí, čo za svoj život nazbierala. Naučíte sa sebe porozumieť prečo sa vám niektoré situácie stále opakujú, prečo vás stále tá istá osoba hnevá, ako pracovať so strachom, jednoducho ako sa dostať do harmónie, lásky a všetko porozumieť, je to nekonečná, krásna cesta na sebe samej. Ďakujem zo srdca. 🙂
Júlia, Slovensko
Výborný kurz pro osobní rozvoj, profesionální a lidský přístup lektorky, přestože jsem měl na videa a otázky a odpovědi čas až v sobotu, tak jsem se na sobotu těšil. Vyzvednul bych praktické využití chatu GPT, přestože jsem ho kdysi zkoušel, tak nyní ho plánuji používat pravidelně. Skvělý i nácvik autogenního tréninku, když jsem si nenašel každý den na praktikování, ale budu pokračovat.
Jakub, Česko
Budeš mať čas pre seba, možnosť uvedomiť a precítiť svoje pocity. Získaš nad sebou sebakontrolu a väčšiu sebadôveru. Energeticky vynikajúca lektorka s pochopením a úžasnými radami. Chceš niečo zmeniť? Chceš niečo urobiť pre seba? Nech sa páči... Prihlás sa na kurz "TVOJ SKOK K ODVÁŽNEJ ZMENE".
Janka, Slovensko
Tento kurz mi otvoril myseľ, nakoľko som si uvedomila, ktoré bloky ma brzdia k svojmu úspechu, harmónií tela a mysle, kľudu v dnešnom stresujúcom živote a ak by som ho mala absolvovať ešte raz, tak neváham ani minútku. Tento tréning mi dal omnoho viac, ako som očakávala a odporúčam to skúsiť každému!
Mária, Slovensko
Když jsem se přihlašovala do kurzu, tak jsem napsala cíl - zlepšení spánku. Kurs mi hodně pomohl. Naučila jsem se autogenní trénink - pomáhá mi usnout, zklidnit myšlenky. Ale největší bomba je práce s bloky pomocí chatGPT. Je neskutečné, jak dokáže odpovědět na jakoukoliv otázku, kterou bych se bála někoho zeptat osobně. Budu určitě často využívat. Sepsala jsem si své bloky a jeden po druhém budu zpracovávat podle návodu Renatky. Bude to ještě velká práce, ale věřím, že můj skok k odvážné změně bude úspěšný. Renatko děkuji moc !
účastníčka kurzu, ČR
Právě jsem absolvovala kurz Tvůj skok k odvážné změně.Vím,že se míníš kurzu také účastnnit,což Ti vřele doporučuji.Dozvíš se,jak hledat svoje bloky,jak vytvářet mapu blokú a jak bloky rozpouštět.Paní lektorka Ti připraví více pomůcek řešení problémů,dokonce Ti ukáže,jak můžeš využívat i svého přístroje Healy.Věřím,že budeš po absolvování kurzu spokojená,tak jako já.
Ludmila, ČR
Promiň, toto asi nechceš číst. Hele, Ančo, kurz pro mne byl bezva, hodně mi dal, ale musíš si ho okusit sama, zdali ti sedne, tak jako mne.
Iva, ČR
Zajímavý a neotřelý způsob vedení kurzu, který mi byl pro Vaši lidskost blízký a také jsem dokázala každodenně provádět autogenní trénink. Určitě v něm budu pokračovat, protože ty pocity ještě nemám stoprocentně nacítěné.
Alena, ČR

Pár slov o mne...

Ing. Renata Poláková, SAKHom

Pomáham najmä podnikavým ženám s pomocou harmonizačných frekvencií optimalizovať zdravie, rozvíjať poradenskú prax, a tým transformovať ich túžby a ciele pomocou TimeWaver, Healy a MagHealy na spokojný a naplnený život.

  • 1994-1999: vyštudovala som Ekonomickú univerzitu, odbor Obchod a marketing
  • 2000-2012: vlastnila som a viedla Public Relations a eventovú agenúru

  • 2008 -2012: vyštudovala som Slovenskú akadémiu klasickej homeopatie  

  • 2012-2016: občasne, popri materskej, som sa venovala homeopatickému poradenstvu
  • 2016-2019: metódou Metabolic Balance som pomáhala klientom harmonizovať metabolizmus a upraviť hmotnosť
  • 2017 - súčasnosť:  som certifikovaná konzultantka mikroprúdovej a magnetickej harmonizácie riadenej informačným poľom pomocou high-tech zariadení TimeWaver, Healy a MagHealy
  • 2019 - súčasnosť: kontinuálne sa vzdelávam v oblasti online podnikania s pomocou skúsených mentorov

 Môj príbeh 

Asi pred 10 rokmi sa mi pri lete lietadlom stalo niečo, čo zmenilo môj život. Vo výške cca 8km som zrazu nemohla dýchať ani pregĺgať, cítila som paniku a úzkosť. Tento zážitok sa opakoval a postupne som sa začala báť lietania. Skúšala som rôzne terapie, ale nič nepomáhalo. Lietanie sa pre mňa stalo hororom. Postupne som nadobudla presvedčenie, že lietať nebudem. Ani som si vtedy nevšimla, ako sa tento postoj začal vkrádať do môjho celkového myslenia. A keďže som v tom období bola aj na materskej, začala som čoraz viac pochybovať o svojich schopnostiach, o svojej hodnote, skúsenostiach, o sebe samej. Aj v súkromí, a aj v práci. Strácala som odvahu a zmysel. Začala som čoraz častejšie pociťovať strach. 

Jedného dňa som sa to rozhodla zmeniť. Na kongrese v Nemecku som dostala ponuku skočiť tandemový zoskok s padákom. Bála som sa, ale rozhodla som sa ísť do toho. Skočila som a neskôr som absolvovala kurz a sama skočila 20-krát bez inštruktora. Nabrala som odvahu a chuť začať na sebe pracovať, na svojom raste. Začala som pracovať so svojimi blokmi, prekážkami v myslení aj pomocou technológie TimeWaver, autogénneho tréningu a meditácií. Postupne som začala odhaľovať a zbavovať sa svojich skrytých strachov a deštruktívnych presvedčení. Krok za krokom, vlastným tempom, som ich prekonávala. Robím to doteraz denne a dnes som šťastná. Môžem bez problémov lietať:)